Personvern

by admin

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.advokatarnejohansen.no

Kontaktinformasjon til Advokatfirmaet Arne Johansen & Co AS er:
Postadresse: Postboks 173, 8801 Sandnessjøen
Besøksadresse: AMFI Skansen, 3. etasje, 8800 Sandnessjøen
E-post: post@advokatarnejohansen.no
Telefon: 21 64 64 88
Organisasjonsnummer: 997 318 013

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Vi bruker kontaktskjema for at du kunne lettere få tak i oss. Informasjonen du opplyses her, lagres for det første i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. For det andre lagres informasjonen i firmaets egen database, og kan bli benyttet av bedriften for å sende deg tilbud eller ta kontakt med deg.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker https://www.advokatarnejohansen.no

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.
Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Advokatfirmaet Arne Johansen & Co AS deler ikke opplysninger med noen andre før oppdragsbekreftelse er inngått. All kontakt med advokatfirmaet er fortrolig, og vil ikke bli brutt med mindre samtykke fra din side foreligger.

Ved oppdragsinngåelse vil andre aktører få tilgang til begrenset informasjon i driftsøyemed. Hvilke, og til hvilken grad, vil du få tilgang til ved oppdragsinngåelse.

Nettstedets administratorer kan også se og redigere informasjon, men det er i tilfeller drifttekniske hensyn taler for det. Disse vil ha tilgang kun på vår ordre og ved vår overvåkning. Ingen opplysninger skal lagres hos andre enn oss.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Din kontaktinformasjon vil bli brukt for å sende tilbud eller henvendelse som følge av innsendelse av kontaktskjema. Bedriften vil ikke benytte din kontaktinformasjon utover dette.

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger vil bli lagret i våre datasystemer som sedvanlig kryptering. I våre arbeidsprogram er det dessuten utført ekstra sikring fra leverandør Advisor, hvilket er påkrevd. Advisor er en av Norges ledende leverandør av advokattjenester, og det jobbes kontinuerlig med å forbedre sikkerheten.

Alle våre arbeidsflater er sikret med brukernavn og passord, og er om mulig sikret med biometrisk sikring.

Bedriften har tillit til at våre medarbeidere sikrer data på en forskriftsmessig og god måte. Vi tilstreber å ikke behandle sensitive personopplysninger på nettstedet.

Våre rutiner for datalekkasjer

Ved oppdagelse av datalekkasje, vil bedriften først kartlegge omfanget av lekkasjen. Dernest vil de som er rammet av lekkasjen bli informert. Deretter vil bedriften gjennomgå rutinene og se på forbedring av sikkerheten, og foreta de nødvendige handlinger som gjør at best mulig sikkerhet ivaretas.

Vi lagrer ingen sensitiv data i nettløsningen.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Advokatfirmaet Arne Johansen & Co AS er underlagt både advokatoriske og etiske retningslinjer for ivaretakelse av opplysninger om kunder.

Alle ansatte er underlagt lovbestemt taushetsplikt som omfatter alle opplysninger som advokaten/advokatfullmektigen har fått i kraft av sin stilling. Dette gjelder også personopplysninger som navn, fødested og kontaktinformasjon. Utover dette har alle ansatte, både tidligere og nåværende, signert en taushetserklæring som binder de ansatte til taushetsplikt også ved avsluttet engasjement hos oss.

Alle ansatte er også underlagte høye etiske standarder for behandling av opplysninger

Advokatfirmaet Kvasstind AS | AMFI Skansen 3. etg., 8800 Sandnessjøen | Postboks 173, 8801 Sandnessjøen​ | +47 21 64 64 88

Denne siden bruker cookies. Godta vår personvern for å fortsette eller les mer. Godta Les mer

Personvern